Waar opletten als ik een auto koop

Waar de Zorg Wordt Betaald Wanneer U een Auto Koopt

Toen ik voor het eerst hoorde over waar de zorg wordt betaald voor wanneer je een auto te kopen, vroeg ik me af of het het geld waard zou zijn of niet. Als iemand die heeft gekocht en onderhouden menig auto mezelf, ik weet echt niet hoe dat zou werken. Maar zodra ik de feiten ontdekte, was ik erg blij om te leren over dit.

Car zorg is nu een bekende deel van de verzekeringsdekking. Het wordt vaak opgenomen in de auto verzekering die u koopt om eventuele schade die kan optreden op de weg te dekken. Het wordt ook gedekt door een aantal andere vormen van verzekeringsdekking die je uit. Als u kiest voor een verzekering om je te dekken wanneer u een auto te kopen, dit is meestal hoe uw verzekering zal betalen.

Wanneer u een auto te kopen van een dealer, hoeft u niet daadwerkelijk te krijgen van de auto omhoog vastgesteld op een gespecialiseerde werkplaats. De auto is in elkaar gezet tijdens workshops van de dealer en dan bent u verzekerd voor schade aan het. Als de auto die u koopt is in dezelfde staat als degene die je het gekocht in, is dit niet gedekt door uw verzekering.

Wanneer u uw eigen auto te kopen, zijn de monteurs niet betrokken, dus er is geen manier voor uw verzekeringsmaatschappij om te weten of je ze rekening hebben gehouden bij het maken van uw keuze. Dit betekent dat je niet onder voor alles wat aan uw auto kan gebeuren wanneer je het toe.

Maar als je besluit om zelf een verzekering af te kopen, dit is volledig gedekt. U bent ook verzekerd voor eventuele reparaties die u nodig heeft om aan uw auto, als je om te rijden van de weg. U kunt ook worden gedekt voor een aantal van de dingen die je op je weg heeft van en naar de winkel. Als u vindt dat uw verzekeringsmaatschappij biedt enige vorm van reparaties aan het gratis, dit is een andere reden waarom je zou moeten overwegen het nemen van deze route.

Waar de zorg wordt betaald voor wanneer je een auto koopt echt komt pas in werking wanneer het tijd is om elke vorm van schadeclaim te maken. Als u in staat om een ​​eerste claim zijn geweest, dan kunt u in staat zijn om een ​​vordering bij dat voor een deel van de kosten die u hebt gemaakt.

Uw auto kan blijvende schade terwijl je wordt achtervolgd door een taxichauffeur of terwijl je op de snelweg rijdt, bijvoorbeeld. In beide gevallen kan uw verzekeringsmaatschappij betalen voor medische rekeningen die u hebt gemaakt of om eventuele schade die werd gedaan om uw auto te repareren.

Je zou ook vinden dat uw polis dekt u in het geval dat u uw eigen auto verliest of deze wordt gestolen. Als je toevallig om uw auto beschadigd terwijl het in de opslag, kan uw verzekeringsmaatschappij u helpen om ervoor te zorgen dat uw auto veilig is. of zelfs repareren als u het volledige bedrag van de prijs hebben betaald en als ze denken dat het de moeite waard is reparatie. jij kan.