Fotograferen Bouwwerven

Drie Fundamentele Strategieën Voor Het Fotograferen Van Bouwplaatsen

Als u altijd al wilde om te fotograferen bouwplaatsen, maar moest genoegen nemen met politiefoto's plaats, nu kunt u uw droom die uitkomt. Het is niet langer moeilijk om foto's van bouwplaatsen krijgen vanuit het comfort van uw eigen huis. Deze vorm van fotografie is echt een populaire optie in de afgelopen jaren.

Natuurlijk, er zijn veel verschillende fotografische benaderingen, en ze komen allemaal met verschillende niveaus van gebruiksgemak. Zelfs zo, met wat training, kun je erachter komen hoe om grote foto's van bouwplaatsen snel en gemakkelijk. Enkele van de technieken zijn onder meer:

De eerste is wanneer je schiet standaard beelden, die meestal van lage kwaliteit zal zijn. Uw foto's zullen meestal statisch zijn, en zij zullen niet zo dicht mogelijk bij de actie als je zou willen zijn.

Een andere benadering is het fotograferen van bouwplaatsen op grotere afstand. In dit geval, wilt u misschien een statief te gebruiken om de foto te maken. Dit zal u toelaten om te schieten uit een grotere afstand dan je zou doen met een lage kwaliteit camera.

Dit lijkt misschien niet veel, maar het kan echt helpen in een paar manieren. In de eerste plaats zal het meer van de werkelijke oppervlakte u fotografeert tonen. Meer dan waarschijnlijk zal de fotograaf veel uitgeven van de tijd dat het schieten van de gebouwen, zodat ze veel tijd om het even welke foto's van de persoon die op het oppervlak of de straat te nemen niet zal hebben.

De tweede manier waarop deze aanpak kan helpen is dat het zal u toelaten om zich te concentreren op de werkstations nauwer. Terwijl je zou nog steeds in staat zijn om een ​​heleboel foto's te krijgen in de voorkant van gebouwen, als u opnamen van een afstand, moet u zich richten op meer van het gebied om meer accurate shots te krijgen.

Niet alle fotoliefhebbers zijn comfortabel nemen van foto's van bouwplaatsen zonder gebruik te maken van hun mobiele telefoons. Met het oog op fatsoenlijke foto's met je telefoon te krijgen, moet u zich richten op de locatie verlichting. Er zijn een aantal basisbegrippen en tips om dit te doen:

* Als u opnamen binnenshuis, moet je achtergrond een veel donkere, rokerige omgeving hebben. U wilt de rest van de foto veel te houden zoals het is, met het oog op mooie, natuurlijk ogende schaduwen en hoge lichten te krijgen.

* Wat de verlichting betreft, geen zware verlichting gebruiken, zoals schijnwerpers. Ze alleen bijdragen aan het beeld dat deze te oververzadigd, en het is moeilijk om natuurlijke verlichting te krijgen.

* Maak niet zomaar subtiele veranderingen. In plaats daarvan moet je proberen om het opzetten van een situatie waarin er zeer weinig variatie in verlichting.

Neem een ​​kijkje op uw aanpak, en zorg ervoor dat je met behulp van een techniek die een goede kwaliteit foto van het gebied dat u fotograferen zal produceren. Het is niet leuk om een ​​duidelijk schot van een bouwplaats in een slecht verlichte kamer.