Ups Server

Waarom Moeten Mensen FitNesse?

De Up Server (VS) is een onderdeel van de FitNesse lijn van producten. De UP Server zal ofwel draaien op een Windows-besturingssysteem of een Macintosh-computer. Het product is ontworpen voor bedrijven die wilden hun server- en netwerkinfrastructuur beheren vanaf één centrale locatie.

FitNesse werd in 1996 opgericht door Suman Chaudhuri, Deepak en Pate en Don Banner. Hun doel was om orde te scheppen complexe werk eisen. De oprichters ontwierp een oplossing die kan worden gebruikt om complexe middelen netwerk te beheren zonder te vertragen een netwerk of afbreuk te doen aan de veiligheid.

FitNesse is ook bekend als de "meeting platform". Haar missie is om uw zakelijke bijeenkomsten te nemen naar het volgende niveau. Het machtigt u gemakkelijk mensen en dingen toe te voegen aan uw vergadering agenda. Deze software is ontworpen met gebruiksgemak en maatwerk in het achterhoofd.

Het dashboard FitNesse is ontworpen door waardoor de gebruiker verschillende details te organiseren, het dashboard zelf is gebouwd, zodat de gebruiker in staat om informatie te beheren met gemak. De gebruikers kunnen maken en bewerken van informatie en gemakkelijk visualiseren van de gegevens in real time. Al deze eigenschappen maken het de beste oplossing voor KMO's die wensen om hun bedrijfsprocessen te stroomlijnen.

Met de FitNesse oplossingen, hoeft de gebruiker geen toegang tot verschillende apparaten in het netwerk en PC. Hij kan de software gebruiken om al zijn netwerk hulpbronnen te controleren.

De FitNesse server oplossing kan worden gehost op vele soorten servers en opslagapparatuur. De oplossing wordt geleverd met software genaamd de POS Management System (PMS). Dit helpt bij de organisatie van een efficiënte werkomgeving. Deze software draait op de FitNesse server en maakt het bijhouden van verkoop, voorraad, en de tijd in een oogopslag.

De FitNesse dashboard kan de gebruiker de activiteit van zijn werknemers en de prestaties van uw monitor te bekijken. Het dashboard toont de planning, inkoop, tijd en aanwezigheid, en vrije tijd activiteiten. Het stelt de gebruikers bij te houden van de productiviteit werknemer die zij vervolgens kunnen verdelen tussen de teamleden te houden.

De FitNesse software biedt de mogelijkheid om meerdere databases te slaan in een gemakkelijk te onderhouden, document-vriendelijk formaat. Het werkt als een centrale database server voor alle FitNesse servers. Het biedt ook een schat aan tools die nodig zijn voor de integratie van de FitNesse software in het bedrijfsnetwerk.

De FitNesse is geïnstalleerd op de hardware, de FitNesse software, en een centrale database. De FitNesse software biedt een verscheidenheid aan functies, zoals:

De FitNesse software maakt automatisch een gebruiksvriendelijke user interface (UI) die kan worden aangepast aan elke gewenste stijl. De FitNesse software helpt de gebruikers inzicht in de user interface, zelfs na een lange periode van tijd. De gebruikers kunnen ook de FitNesse software met andere aanpassingen aan te passen, zodat de gebruiker gemakkelijk kan aanpassen op basis van hun behoeften.

De FitNesse Dashboard biedt gebruikers de mogelijkheid om de status van het FitNesse systeem zien, gegevens over de servers, en het uitzicht foutmeldingen bijhouden. De FitNesse werkt in real time en stelt gebruikers in staat het netwerk, procesverslagen volgen, en zie hele netwerk van de gebruiker in een oogopslag.

FitNesse heeft een visie om organisaties te helpen bij het verbeteren van de werking van het netwerk in een poging om de productiviteit te verhogen. Met het brede scala van mogelijkheden en het gebruiksgemak dat FitNesse levert, heeft een revolutie in de IT-industrie en bewijst effectief in het houden van beide organisaties en medewerkers veilig uit het systeem bedreigingen en problemen te zijn.