Met behulp van de Teller Kiosk Queue Manager Om Uw Bedrijf Efficiënter

The Counter Kiosk Queue Manager (CQM) is een nieuwe software-applicatie die wordt gebruikt door grootschalige restaurant en een café-ketens in heel Europa. Als u op zoek bent om uw bedrijf uit te breiden of zelfs om uw bestaande klanten te voorzien van meer mogelijkheden als het gaat om het bestellen van hun eten en drinken, kan de CQM net de oplossing die u naar op zoek zijn.

De CQM wordt gebruikt om een ​​wachtrij van klanten die net is gekomen in te organiseren. Zodra de klant is in de wachtrij, kunnen ze worden doorverwezen naar waar hun eten en drinken zijn gevestigd. Klanten kunnen dan Om zoveel items als ze willen of zo weinig als ze willen.

Zodra de klant is op de juiste plaats, zal de wachtrij manager ervoor zorgen dat hun orders snel worden verwerkt. Op deze manier kunnen ze gaan met hun bedrijf of doen wat ze deden wanneer de klant in de eerste plaats kwam. De CQM is zeer eenvoudig te gebruiken en zal ervoor zorgen dat de klant in staat is om alle items die zij wachtten op te ontvangen.

Een van de beste dingen over de CQM is het feit dat er geen gedoe als het gaat om het hebben van de order of re-order iets te veranderen. In de meeste gevallen is dit iets dat gebeurt bij het bestellen van artikelen online of uit andere bronnen, maar wanneer de bestelling wordt geplaatst op de tafel, is er meestal niets aan de klant te stoppen van het ontvangen van wat ze bestelden. Met de CQM, zijn klanten nooit geconfronteerd met eventuele problemen met het veranderen van een bestelling of hoeft te re-order niets omdat dit.

Het belangrijkste doel van de CQM is om fouten in de voedings- en drankenindustrie te verminderen. Het helpt om te bezuinigen op personeel uur en het geeft de klant ook de gemoedsrust dat alles wat ze besteld is op bestelling gemaakt. Als er geen zorgen meer dat het voedsel of drinken dat wordt geserveerd niet zal correct worden voorbereid of dat de ingrediënten niet fris, de klant is blij en tevreden met hun aankoop.

Als u op zoek bent naar een innovatieve software-programma om te helpen verhogen van de efficiëntie en effectiviteit van uw restaurant en een café bedrijven, kan de teller Kiosk Queue Manager alleen de oplossing die u nodig hebt. Het is een efficiënt systeem dat echt kunnen bezuinigen op de hoeveelheid fouten die zijn gemaakt bij het hanteren van de wachtrij van klanten in een restaurant en een café.