Cloud Back-Up - Laat Uw Servers Op Afstand Een Back-Up Van Uw Gegevens

Cloud backup is een technologie die een server voor het opslaan en delen van informatie tussen de verschillende servers die alle bevinden zich in verschillende delen van de wereld mogelijk maakt. Dit wordt meestal gedaan door middel van IP-adressen in plaats van fysieke locaties voor servers. U kunt het gebruiken om een ​​back-up van uw gegevens, zodat u altijd een kopie van de gegevens op een externe server die beschikbaar is wanneer u maar wilt data. Wolkenopslag is ook bekend als "hyper geconvergeerde infrastructuur".

Cloud Backup

Cloud diensten zijn zeer populair onder de internet service providers, cloud hosting, bewakingsfirma's, en anderen die een beveiligd netwerk moet worden. Met de hulp van Cloud back-up, kunt u gegevens van de ene externe server naar de andere zonder dat u opnieuw downloaden vanaf een andere locatie.

De eerste stap is aan te melden voor de dienst die u wilt gebruiken. Deze diensten bieden een manier voor verschillende groepen om een ​​back-up van hun gegevens. U ontvangt een maandelijkse vergoeding te betalen voor de hoeveelheid ruimte die je krijgt en je zult niet te betalen voor de bandbreedte of andere heffingen die meestal ten laste komen van personen als ze een back-up van hun eigen informatie.

Veel internet service providers bieden web hosting als een service. U kunt zich aanmelden voor hen om webruimte hebt die u kunt gebruiken voor diverse andere doeleinden. Sommige hosting bedrijven bieden u een onbeperkte hoeveelheid ruimte, maar er is meestal een limiet aan hoeveel ruimte je kunt krijgen.

Wanneer u zich aanmeldt voor de webhost, zal je meestal geven ze uw betalingsgegevens. Zij zullen deze informatie gebruiken om u verschillende opties op welke gegevens u wilt back-up te geven. Een aantal van de beschikbare opties zijn FTP, SFTP, en zelfs een interface voor de toegang tot bepaalde softwaretoepassingen die nodig zijn om de tools die u gebruiken om uw bedrijf te gebruiken.

Er zijn veel bedrijven die zijn gespecialiseerd in het aanbieden van online diensten zoals back-hosting. Ze hebben de beste diensten beschikbaar voor de beste diensten tegen de beste prijzen. Met hun hulp, kunt u kiezen voor FTP, SFTP, of web opslagdiensten voor uw website en zonder extra kosten.

Zodra u zich voor een IP-hosting service hebben ondertekend, moet u een Secure Socket Layer (SSL) certificaat te krijgen, zodat u toegang tot uw website. Zodra u dit certificaat, kunt u gebruik maken van de SSL websocket om bestanden te uploaden naar uw website. U kunt de certificaten gebruiken om alle informatie die u op uw website hebt opgeslagen te coderen.

Het beste ding over het gebruik van deze diensten is dat ze zal toestaan ​​om virtual private servers gebruiken voor de computers die je nodig hebt om te gebruiken voor informatie over back-ups. Dit betekent dat je een computer die zit in een afgelegen locatie kan gebruiken, maar je hoeft alleen maar om het te huren om uw back-ups te doen.

Een ander groot voordeel is dat de informatie altijd wordt ondersteund op een IP-adres en je hoeft geen zorgen te maken over de computer van de ene locatie fysiek naar een ander om bestanden te downloaden. Het enige wat je hoeft te doen is het certificaat voor uw IP-adres en het gebruiken om bestanden te uploaden naar uw computer.

U kunt ook gebruik maken van virtual private servers op een Virtual Private Server of VPS. Deze diensten worden gewoonlijk door verschillende resellers en komen meestal met een eenvoudige plan dat kunt u één enkele computer te hebben. Echter, als je meer dan één computer wilt, dan moet je extra betalen voor elke extra computer die u wilt gebruiken.

Een IP-hosting service geeft u controle over welke informatie wordt een back-up en opgeslagen op de VPS. U kunt ervoor zorgen dat al uw belangrijke bestanden worden opgeslagen op een beveiligde server en geen van de bestanden per ongeluk wordt verwijderd. U kunt gemakkelijk back-up en herstel van gegevens op uw VPS, zodat u toegang tot uw bestanden op elk gewenst moment je wilt.

De voordelen van het gebruik van een IP-hosting service zal het gemak dat wordt geleverd door het hebben van een beveiligde server die zich in de Verenigde Staten op te nemen. Het maakt het ook makkelijker voor u om uw systeem opgezet. met enkele van de tutorials die beschikbaar zijn op de website van het bedrijf zal zijn.