Milieuadvies

Zijn MilieuAdvies Meer Geschikt Voor Jonge Mensen Dan de Omgeving van zijn Familie?

Wanneer we spreken over het milieu, heeft een nieuwe term onlangs geïntroduceerd: Milieuadvies. Dit zijn woningen die zijn aangepast aan het hele gezin, het verlaten van de tiener helemaal alleen, al die tijd leren, in hun eigen kleine manier, hoe om te gaan met andere tieners.

Deze woningen zijn meer geschikt voor het type van de jongeren die op zoek zijn naar een "bonding" ervaring, in plaats van mensen op zoek naar een plek om te spelen op het moment dat ze alleen zijn. Ook de interactie met andere jongeren is minimaal; het is enkel omwille van het hebben van plezier, niet per se te re-integreren in het schoolsysteem.

Als je kijkt naar de kinderen in deze omgevingen, wat zie je? Je ziet een jong persoon, volledig toegewijd aan hun omgeving. Zij zullen in de echte wereld worden gere-integreerd later, nadat ze enige ervaring binnen de omgeving hebben gehad.

Het milieu is waar het om gaat. Als we zeggen dat het milieu belangrijk is, betekent dit dat het niet het huis; het is het milieu dat is het belangrijkste. Het maakt niet uit of de tiener ooit uit de woning is geweest, het is wat ze zijn, waar ze zijn geweest en hoe ze met elkaar in die zaken.

Er wordt vaak gezegd dat volwassenen moeten actief worden betrokken bij hun omgeving om te leren, maar dat is niet het geval. Wat is er gebeurt is dat de tiener wordt onderwezen door hun omgeving - door andere mensen, natuurlijk, en niet alleen de familie.

Het milieu is waar ze ontmoet andere tieners, en dat is de plaats waar zij een identiteit vormen voor zichzelf. Het milieu is wat hun huis uniek maakt, en dat is wat ze willen behouden.

Het nadeel is dat er geen manier is om ervoor te zorgen dat de tiener niet uit elkaar groeit uit zijn of haar aparte omgevingen. De woonomgeving wordt nooit op zichzelf, maar blijft met andere jongeren ervaren.

Om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt, moet de familie Milieuadvies creëren tijdens de tienerjaren. Er mag geen onderbreking in hun manier van leven tijdens deze jaren, maar er moet nog wel wat vergoeding gegeven voor de verschillen in persoonlijkheid en persoonlijkheden tussen hen.

Terwijl alle jongeren gaan door dezelfde uitdagingen, moeten we manieren aan te passen aan dat, zodat ze groeien in hetzelfde tempo te vinden. In veel opzichten is de Milieuadvies gewoon proberen om goed omgaan - geen echte doel, behalve dat ze het hoofd te bieden.

Het is veel moeilijker om uit te vinden hoe om te gaan dan het is om te leren hoe om te gaan, omdat in de meeste gevallen is het niet de huiselijke omgeving die voor problemen zorgt, maar de volwassenen, als volwassenen. Tegen de tijd dat zij de leeftijd, waar ze deel uit van het volledige scala van jongeren kan worden, is het te laat.

Toen zij de omgeving te verlaten en beginnen om te communiceren met de andere jongeren nogmaals, het is waarschijnlijk dat ze eenzaam en verloren voelen. Dit is waarschijnlijk niet de meest geschikte omgeving voor tieners, maar in sommige opzichten het kan helpen deze in te stellen en om te gaan.

Wanneer de Milieuadvies is ontworpen om de tiener een kans te geven om "deal" met andere jongeren, dan is het gunstig. Het is voordeliger dan het gezin - maar het is niet geschikt voor alle jongeren.