De Voordelen en Nadelen van het Gebruik van een Co-Working Spaces

Er zijn veel voordelen aan het kiezen van een co-werkplekken. Echter, niet alle mensen denken aan hoeveel meer ze kunnen verdienen als ze gekozen om te werken in een kantoor in plaats van in een huis.

Co Working spaces

Wanneer u vanuit huis werkt, bent u in wezen in een kantoor. Je moet een bureau, computer, printer, telefoon, fax, e-mail en zelfs postbezorging. Je moet ook een soort van kantoorruimte aan de items die je hebt gekocht en items die je gaat om later te kopen op te slaan.

In tegenstelling, wanneer u vanuit huis werkt, kan uw co-werkplekken bestaan ​​uit een open kantoor, het gebruik van een open werkruimte of gewoon een klein kantoor. In feite, als je een kantoor aan huis te gebruiken, in het algemeen zal het eerste wat je ziet als je in het huis komen. Deze zal bestaan ​​uit slechts één of twee dingen en geen echte kantoorapparatuur at all.

Wanneer u vanuit huis werkt, bent u in wezen werken voor jezelf, en dit leidt tot grote voordelen. Deze voordelen liggen voor de hand als je er naar kijkt.

Ten eerste, een co werkruimten biedt u een vrijheid die is moeilijk te beschrijven en nauwelijks over nagedacht, is het echter moeilijk om thuis als er een veeleisende job gedaan moet worden. Deze vrijheid is zo belangrijk voor de onafhankelijkheid van uw inkomen. Veel mensen die werken vanuit huis families en dit betekent dat ze moeten gaan werken, naar huis gaan en krijgen de kinderen klaar voor school, aan het werk gaan en dan weer thuis te komen en ervoor zorgen dat ze de juiste dingen doen voor hun familie hebben ook.

Een ander bijkomend voordeel van het werken vanuit huis is de verminderde reistijd. Als je alleen werkt in uw huis, kan je net zo ver als je wilt reizen zonder zorgen te maken over het verkeer, parkeren of iets anders.

Wanneer u vanuit huis werkt, ben je niet leven met een andere groep mensen elke dag. U bent niet ophangen met een constante afleiding zoals huilende kinderen of dieren blaffen. Jullie zijn allemaal in dezelfde kamer, op een bepaald moment, die je vrijmaakt om zich te concentreren op het werk dat u doet.

Daarnaast krijgt u meer tijd doorbrengen met uw gezin in uw huis. Dit is waarschijnlijk de belangrijkste reden waarom zoveel paren die werken vanuit huis te kiezen om een ​​huis te huren in tegenstelling tot het opzetten van een eigen kantoor aan huis.

Hoewel u werkt in uw kantoor, krijgt u toegang tot de dingen die je gemakkelijk nodig hebt. U hoeft niet om eruit te komen van uw kantoor om de koffie te maken of pop klepje van de cd op uw computer, want er is een kantoor met deze behoeften voor u. Op hetzelfde moment, zult u niet hoeft te betalen voor deze dingen uit je zak.

Dus, wat zijn de nadelen van het werken in een kantoor? Nou ja, een groot deel van de voordelen die je krijgt van het werken vanuit huis zijn verloren en het enige dat overblijft is een klein kantoor met een beperkte meubilair. Bovendien, als u gebruik maakt van het huis voor een ander doel, kan de buren denken dat je een klaploper en hun mening over je zou een negatieve wending nemen.

Misschien is het ergste wat over het werken in een kantoor is de geur van muffe lucht. Omdat je thuis werkt, wordt u ademen dit muffe lucht hele dag, elke dag.

Tot slot, raken veel mensen zo gewend aan hun werk dat ze niet in de gaten hoeveel geld ze maken wanneer ze werken vanuit huis. In feite zijn veel mensen de voorkeur om te werken vanuit huis te werken in een kantoor en wanneer ze het gevoel dat ze verdienen veel meer geld, zij beschouwen het kantoor van een tijdrovend proces.