Instagram

Hoe Om Uw Bedrijf Te Laten Groeien Met Instagram

Instagram is gebruikt door veel van 's werelds top marketeers. Zijn populariteit toont geen tekenen van afnemende en de stijging van de populariteit is duidelijk voor iedereen die de app regelmatig gebruik. Wilt u uw online marketing nemen een inkeping met Instagram, hier zijn een paar tips die u kunnen helpen stimuleren het verkeer en de winst te verhogen.

De eerste tip is om Instagram gebruikers in staat om commentaar te leveren op uw afbeeldingen. Als een gebruiker commentaar op een van uw foto's, zult u in staat zijn om hun reactie functie in uw feed, die uiteindelijk zal leiden tot meer mensen om het te zien en doorklikken naar uw site.

Gebruik uw Instagram niet gebruiken om uw site rechtstreeks te adverteren. Het is het beste te bieden iets nieuws of spannend om gebruikers te lokken naar uw site te bezoeken. U kunt een foto of video die uw product vertegenwoordigt, iets dat zal dwingen gebruikers om te kopen te creëren.

Zorg ervoor dat je niet de verkoop van een nieuw product met een hoge prijs. Gebruik maken van gratis producten in plaats. Door het aanbieden van gratis producten, krijg je meer mensen die mogelijk geïnteresseerd zijn in uw product of dienst te bereiken, maar die zich niet bewust van.

De meerderheid van de Instagram-gebruikers op Facebook zijn daar omdat ze het gebruiken als een hulpmiddel om vrienden te maken. Neem een ​​goed deel van uw foto's die laten zien u dit doet om de nieuwe gebruikers geïnteresseerd te houden. Gebruik deze foto's aan uw profiel aan te maken, als goed.

Zorg ervoor dat u vastleggen alle belangrijke informatie over uw account. Niet verwijderen beelden, omdat ze niet uw huisstijl past. Zorg ervoor dat alle van de beelden die u post naar uw bedrijf te promoten, inclusief die voor uw profiel pagina op te nemen.

Gebruikers die zich aanmelden voor Instagram op Facebook kunt onbeperkt foto's en video's naar hun telefoon te krijgen. Houd hier rekening mee wanneer u uw Instagram account om uw bedrijf te promoten. Er zijn een groot aantal mensen die genieten van surfen op het feeds van hun vrienden. Dit betekent dat zij zullen worden aangetrokken om uw feed en uw foto's, maar als ze al hebben aangemeld voor uw nieuwsbrief of ging naar één van uw evenementen, ze misschien niet opmerkt. Doe alles wat je kunt om het voor hen gemakkelijk om erachter te komen wat uw bedrijf doet, en als ze niet willen van u horen, laat ze weten.

Als je dat nog niet hebt gedaan, maak een paar video's van jezelf te praten over je marketing en promotie vaardigheden. Deze video's kunnen pronken met je vaardigheden en helpen relaties op te bouwen met uw publiek.

Er zijn verschillende soorten van foto's die u kunt plaatsen die je kunt krijgen goedgekeurd voor. Zorg ervoor dat je deze foto's te gebruiken voor uw profiel pagina. Gebruik ze niet voor het verzenden van berichten of gebruiken om een ​​ander type bedrijf te promoten.

Als u van plan over het gebruik van uw Instagram account banner beelden te bevorderen, zorg ervoor dat u deze opsturen naar uw website. Banner afbeeldingen op uw website zal veel minder uitgesproken en zal een betere indruk te maken op de kijkers.

De meest populaire sociale netwerk ter wereld, Instagram, heeft verscheidene tools voor gebruikers om te gebruiken om hun bedrijf te laten groeien. Het wordt aanbevolen dat u investeert in deze tools om ervoor te zorgen dat u de app om zijn volledige potentieel.