Redactionele Vertalingen

Editorial vertalingen zijn het vertalen van artikelen, boeken, brochures, rapporten, persberichten, catalogi en handleidingen, vaak in een vreemde taal, in het Engels. In de meeste gevallen zijn deze vertalingen zijn geen deel uit van het oorspronkelijke artikel, boek, pamflet, verslag, persbericht, catalogus, of handmatig, maar zijn verschillende versies van hetzelfde materiaal dat is bewerkt om opheldering, interpretatie, en aanpassing.

Redactionele Vertalingen

Ze worden meestal gepubliceerd met kleine wijzigingen, want hoewel ze zijn ontworpen om nauwkeurig te worden vertaald in het Engels, zijn ze nog steeds worden verspreid en geciteerd, en dit is een praktijk gebruikt voor vele historische verklaringen van historische figuren. Wilt u een krantenknipsel, persbericht, een boek of nieuwsartikel te reproduceren voor een tijdschrift, moet u hetzelfde stuk in de oorspronkelijke taal te reproduceren. Editors zal vaak voetnoten toe te voegen aan het werk begrijpelijker aan hun lezers te maken, maar de redactie zijn niet verplicht om dezelfde informatie als de bron of de bron zou ze aanklagen schrijven.

Er zijn ook de hand vertaling van sommige materialen, in het bijzonder informatie over mensen. Dit materiaal kan onder meer verhalen, gedichten, interviews, dagboeken, memoires, brieven, dagboeken, en ga zo maar door. Aangezien dezelfde informatie is opgenomen in twee of meer talen, zal het eindproduct moeten drie of meer talen.

Als er een boek is verkrijgbaar in verschillende talen, is het vaak het beste om Engels tekst slechts in het Engels, omdat dit keer, moeite en kosten zou besparen in vertaalkosten. Voor sommige boeken, is het het beste om een ​​vertaling van het boek met harde kaft en de paperback versie aan te schaffen op een later tijdstip, omdat de vertaling nodig is om van enig nut te zijn. Lezers misschien niet in staat zijn om het boek in de oorspronkelijke taal te lezen, als gevolg van taalbarrières, en de oorspronkelijke uitgever zal niet opnieuw afgedrukt de gebonden editie in de oorspronkelijke taal.

Voor een aantal belangrijke internationale organisaties, de uitgever vereist een geïnternationaliseerde vertaling naar hun publicaties, vooral als de boeken hebben een groot deel van de taal inhoud en zou vertaald moeten worden voor de lokale distributie. Bijvoorbeeld, de Verenigde Naties en het Internationaal Monetair Fonds, zowel documenten te publiceren in verschillende talen, maar toen vertaald in het Engels, is het niet altijd gemakkelijk om te begrijpen wat ze zeggen.

In de meeste gevallen worden redactionele vertalingen van teksten, rapporten, en zelfs boeken niet verplicht in elk land, omdat landen verschillende wettelijke regels met betrekking tot het gebruik van de juridische voorwaarden en teksten. Wanneer vertalingen nodig zijn, is er vaak behoefte aan specifieke juridische tekst, dat is precies de reden waarom dit soort vertalingen zijn vaak nodig vertalen.

-Advocaat vertaalde materiaal kan moeilijk te lezen zijn, omdat de woorden heel anders dan wat de oorspronkelijke auteur schreef kan worden gesproken. In de meeste gevallen zal een juridisch vertaler naar een gespecialiseerde school die gespecialiseerd is in juridische tekst vertalen en in staat om de schrijver te helpen bij het begrijpen wat ze schrijven zal zijn.

Sommige rechthebbenden produceren kopieën van hun literatuur voor publicatie. Deze kopieën kunnen worden vertaald in de andere talen van het land waar de tekst die oorspronkelijk is geschreven. Als u gebruik maakt van een bepaalde publicatie om een ​​product of informatie over uw bedrijf te verkopen, zou het een goed idee om een ​​legale kopie van de taal te kopen.

Aangezien er veel bewerkte werken gepubliceerd en verspreid elke dag, het is heel gebruikelijk voor bedrijven om de tekst voor een bepaalde editie te verwerven, hetzij om te voorkomen dat het betalen van de kosten van het drukken en verspreiden of omdat ze liever het boek zelf te publiceren. Het merendeel van de tijd, wordt de vertaling gedaan door een derde partij, en dan zul je moeten betalen voor de kosten van het drukken en de scheepvaart.

Zowel de Verenigde Staten en Groot-Brittannië zowel vereisen het gebruik van redactionele vertalingen, zoals het geval is met vertalingen voor tijdschriften en kranten. Als de uitgaven via dezelfde uitgever worden gepubliceerd, zal de uitgever meestal akkoord met vertalingen van de redacteur.

De inhoud is meestal de adviezen van artikelen van de uitgevers, maar de meeste van deze zal verschijnen in print op de uitgever van de website, en de lezer ziet de naam van de uitgever vermeld op de titel van het artikel. Uitgevers niet altijd hun tekst vrij te maken voor gratis, maar ze dringen vaak op een of andere vorm van betaling voor de publicatie van het artikel online.