Website Beveiligen WordPress

Het beveiligen van WordPress Site Met SSL

Het beveiligen van WordPress site is een belangrijke taak die u moet ondernemen als u wilt uw WordPress site te beveiligen van mensen die willen uw geld of uw persoonlijke gegevens te stelen. Ze kunnen je vrienden, je collega's, of de persoon die zojuist overhandigd u een visitekaartje. De manier waarop u uw WordPress site te beveiligen, hangt af van wat voor soort site je hebt. Als je eenmaal weet de juiste stappen te nemen, dan is uw website beveiliging is helemaal klaar.

Het eerste wat je moet doen wanneer u begint op zoek naar beveiliging op uw site is een hosting bedrijf dat veiligheid zal bieden voor uw site kiezen. Het goede hosting bedrijven bieden meestal WordPress veiligheid. De reden waarom ze dit doen is zodat de mensen die de veiligheid moeten niet proberen om het te vinden op hun eigen.

Wanneer u uw website te geven aan iemand, of het is je vriend, een collega, of een server van een soort, kunnen ze uw persoonlijke sleutel te gebruiken en maken het erg moeilijk voor u om uw site te wijzigen. Dus hoe kan je je WordPress site veilig?

Een van de meest effectieve manieren om uw WordPress site te beveiligen is door het creëren en opslaan van het SSL Certificaat. Uw website heeft beveiligd met SSL of anders kan iedereen toegang tot uw website te zijn. Ze kunnen alles zien en dat geldt ook uw gevoelige gegevens. Wanneer u een website gebruiken, zoals Wordfence, kunt u het onmogelijk voor iemand toegang tot uw website omdat uw website niet is beveiligd te maken.

Er zijn twee verschillende manieren om Wordfence gebruiken. Allereerst is er de gratis plan. Het is niet moeilijk te gebruiken en het werkt, maar het vereist een beetje kennis van programmeren. Als je nieuw in dit zijn, dan is de beste optie is om de betaalde versie van Wordfence gebruiken.

De gratis versie werkt prima, maar dat kunt u alleen uw statistieken, dat is een leuke functie te bekijken. Aan de andere kant, als je het wilt gebruiken voor het beveiligen van uw WordPress site, dan kun je gaan en betalen voor de premium versie.

Het enige wat je hoeft te doen is een bezoek aan de Wordfence website en kiezen welke versie u wilt gebruiken. Je hebt ook uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Nadat u deze informatie invoert, dan moet je een korte code die is opgeslagen in de Wordfence database te ontwikkelen zodat u te maken en het opzetten van uw SSL-certificaat in te voeren.

Zodra u de code hebt ingevoerd, zal Wordfence een paar seconden duren om de code te verifiëren voordat deze kan worden geladen. Dit geeft u volledige controle over uw SSL-certificaat. U kunt het certificaat voor slechts één gebruiker aan te maken of u kunt meer dan één gebruiker toegewezen.

U kunt een beveiligingsfunctie die Wordfence ook zal toevoegen aan uw website toe te voegen. Als u in te loggen op de Wordfence website en er is een probleem met uw SSL-certificaat ontvangt Wordfence je een pop-up venster dat zal u laten weten dat er een probleem is met uw SSL-certificaat te geven en je kunt dan zien wat er gebeurd is en u kunt beslissen of u wilt het probleem op te lossen en ook uw eigen wachtwoord op de website.

U hoeft geen zorgen te maken over de beveiliging op uw WordPress site als je Wordfence gebruiken en niet de gratis versie niet gebruiken. U kunt een proefversie te downloaden en dan beginnen om de geavanceerde beveiligingsfuncties die Wordfence aanbiedingen gebruiken. U kunt zelfs verwijderen van de trial versie en de aankoop van de premium versie, dat is veel beter dan het gebruik van de gratis versie, want het is beter te beveiligen.

Wordfence doet een kleine vergoeding als je naar betalen. Maar, dit is een eenmalig bedrag en je kunt altijd gebruik maken van het op een terugkerende basis. Als je met Wordfence, zul je nooit zorgen te maken over de veiligheid van uw WordPress site opnieuw.

U kunt vertrouwen Wordfence omdat het een goede reputatie. Het is een van de weinige veilige WordPress hosting service die je WordPress site zal beveiligen, want het is makkelijk te gebruiken. Als je het een keer gebruikt, dan kun je het opnieuw gebruiken.