Overspanningsbeveiliging

Overspanningsbeveiliging - Hoe het Werkt

Het begrip overspanningsbeveiliging (OP) is om elektrische componenten van weerhouden beschadiging wanneer de stroom van het systeem snede heeft. In feite zal de OP's voorkomen dat de componenten werken bij spanningsverval.

Overspanningsbeveiliging is geen vervanging voor de A / C en verwarming reparaties, maar het kan helpen voorkomen dat dure apparatuur en apparatuur worden beschadigd als de stroom is gesneden. Een beschadigde stroomonderbreker, losse of beschadigde isolatie of verkeerde bedrading kunnen allemaal leiden tot een stroomstoring. Ze kunnen worden gerepareerd, maar soms is het zinvoller om ze te laten vervangen of gerepareerd.

Een stroomonderbreker de stroomkring normaliter geopend, zodat stroom door te stromen. Als de stroom die de maximale toelaatbare overschrijdt, kan een zekering en kortsluiting, het uitschakelen van de schakeling. Een stroomonderbreker twee verschillende mechanismen voor het openen en sluiten; men zal het circuit te sluiten wanneer de spanning een bepaalde limiet overschrijdt, terwijl de andere het circuit zal sluiten wanneer de schakeling stroom daalt onder een bepaald niveau.

Als voorbeeld, stel de stroomonderbreker de garagedeur opent en sluit bij ongeveer vijftienduizend volt. Als de garagedeur is belast met twaalf duizend volt, zal de stroomonderbreker. Met de garagedeur open is, kan het systeem overbelast raken en veroorzaken kleine elektrische schokken voor de gebruiker.

Het is belangrijk om te onthouden dat circuit breakers altijd goed moet worden onderhouden en vervangen in overeenstemming met de instructies van de fabrikant. Het is ook belangrijk om te begrijpen dat de verschillende stroomonderbrekers een zekere mate van spanning kan omgaan, en u moet nooit toestaan ​​dat de overbelasting spanning verder te gaan dan het toegestane maximum. Een manier om te zeggen of uw stroomonderbreker goed werkt is om de voltmeter te controleren.

Indien de voltmeter een lagere spanning dan de stroomonderbreker ontworpen handvat, betekent dit dat de schakelaar moet worden aangepast. Om dit te doen, opent u de schakelaar en draai de handgreep totdat de spanning lager is dan de opgegeven spanning. Vervang de breker, verwijder de oude en test het circuit om te zien of de nieuwe correct werkt.

Als de stroomonderbreker goed werkt, betekent dit dat de overbelasting spanning was onder het minimum te beperken. Indien de spanning overbelasting de minimumgrens overschrijdt, dan wordt de stroomonderbreker worden aangepast. De stroomonderbreker passen, verwijder de automaten en opent de schakelaar. Dit zal een signaal sturen naar de breker en kunnen geopend of gesloten afhankelijk van het resultaat van het signaal.

Als u vindt dat de overbelasting voltage niet hoger is dan het minimum te beperken, en de stroomonderbreker goed werkt, zal je met succes hebt beveiligd uw elektrische componenten tegen beschadiging. Als je het elektrisch systeem uit te schakelen en proberen om het zelf te repareren, zou je kunnen mogelijk leiden tot ernstige elektrische problemen. Als u van plan bent om te proberen het systeem te repareren, lezen over de "How to" instructies die bij de stroomonderbreker om ervoor te zorgen dat u volgen van de juiste procedures.

Soms kan het moeilijk zijn om nauwkeurig vast te stellen of de stroomonderbreker goed functioneert. Als u van mening dat de overspanningsbeveiliging is mislukt, moet u de breker paneel te brengen binnen en uitschakelen.

Als u vindt dat de bescherming tegen overbelasting is mislukt, kunt u in staat om de stroomonderbreker te vervangen door jezelf. Eerst moet je de breker schakelaar in de stoppenkast lokaliseren en verwijder de belangrijkste stroomonderbreker. Dan moet u het onderdeel Bescherming Overload lokaliseren en stekker uit het stopcontact.

Dit verwijdert de bescherming tegen overbelasting en schakelt de stroomonderbreker. U kunt dan draai de zekering raad van bestuur en deze vervangen door de nieuwe. Installeer de breker schakelaar en de breker zelf en schakel de hoofdschakelaar weer aan.

Als u het onderdeel Bescherming overbelasting niet kunt vinden, moet u de stroomonderbreker vervangen. Stroomonderbrekers zijn meestal gemakkelijk te vervangen; de meeste mensen kan men met een schroevendraaier te vervangen. Dit is gewoon een voorzorgsmaatregel te nemen bij het werken aan elektrische apparaten.