Securmanager

Securmanager: Het All-in-One Beveiligingsplatform voor Bedrijven

Als het om de beveiliging van bedrijven gaat, is er geen ruimte voor compromissen. Zaken als diefstal, fraude, vandalisme en cybercrime kunnen het welzijn van uw bedrijf ernstig schaden. Uw gegevens, uw werknemers en uw klanten lopen het risico slachtoffer te worden van criminele activiteiten als u geen afdoende beveiligingsmaatregelen neemt.

Gelukkig is er een beveiligingsplatform dat uw bedrijf kan beschermen tegen schade uit alle hoeken: Securmanager. Dit ontwikkelde platform is ontworpen door bedrijven die zijn voorzien van een allesomvattende beveiligingsoplossing, die ze veiliger, daardoor en uiteindelijker kunnen exploiteren.

In dit bericht zullen we de belangrijkste kenmerken van Securmanager bespreken en laten zien waarom dit platform de beste keuze is voor uw bedrijf.

Toegangsbeheer van wereldklasse

Securmanager biedt toegangsbeheer op wereldniveau door middel van de nieuwste technologieën zoals gezichtsherkenning en biometrische metingen. Het platform kan toegang krijgen tot uw bedrijfsruimte tot specifieke personen, zodat u een veiligere werkomgeving kunt creëren. Met Securmanager kunt u:

- Tijdelijke toegang vergrendeld voor bepaalde werknemers op bepaalde tijdpen

- Toegang tot de basis van de behoefte van de werknemer

- Gebruikers geven toestemming om toegang te krijgen tot specifieke gebouwen, kamers of verdiepingen

- Registreer wie de infrastructuur binnenkomt en verlaat

- Voorkomen dat ongewenste personen toegang krijgen tot uw bedrijfsruimte

Met Securmanager heeft u volledige controle over uw bedrijfsruimte. Dit geeft u niet alleen meer veiligheid, maar ook een gemoedsrust die onbetaalbaar is.

Veiligheid van Activiteiten

Securmanager biedt een hulpmiddel om speciale wijzigingen te implementeren om de veiligheid van het personeel en andere medewerkers te verkleinen. Het controleproces en het toezicht op audits zijn nodig om veiligheidsrisico's te herkennen, maar helaas hebben ze vaak vertraging. Securmanager biedt hiervoor de oplossing. Het geeft u namelijk de mogelijkheid om snel en eenvoudig:

- Doorlopend veiligheidsrisico's te identificeren en oplossen

- Audits op elk moment uit te voeren

- Controleprocedures te vervolgen in uw dagelijkse werkprocessen

- Acties te programmeren op basis van activiteiten en gebeurtenissen

- Voorkomen van en snel reageren op veiligheidsincidenten

Met Securmanager kunt u nauwkeurig uitvoeren wanneer dat nodig is, zonder de hele infrastructuur van uw bedrijf te verkleinen.

Live-bewaking

Live Monitoring is een essentiële tool voor de veiligheid van een bedrijfspand. Het geeft u de mogelijkheid om uw bedrijfsruimte continu te beveiligen en acties te ondernemen wanneer dat nodig is. Met Securmanager kunt u:

- Realtimebeelden behandelen

- Videofeed aanpassen om in te zoomen op een specifieke locatie

- Gebruikmaken van automatische typering hulpen

- Een overzicht krijgen van wat er gebeurt in uw bedrijfsruimte

- Koppelen van externe camera’s en sensoren

Live Monitoring geeft u een 360 graden overzicht van uw bedrijfsruimte, u kunt elk moment ingrijpen wanneer dat nodig is.

Cyberbeveiliging

Cyberaanvallen zijn tegenwoordig een van de grootste gevaren voor bedrijven. Helaas zijn de meeste bedrijven vaak niet volledig uitgerust om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Gelukkig biedt Securmanager uitstekende cyberbeveiligingstools om uw bedrijf te beschermen tegen hackers en andere cybercriminelen. Met Securmanager kunt u:

- Bescherm uw computers en netwerk tegen malware en spyware

- Automatische updates verspreid over alle apparaten

- Monitoring van kritieke ontwikkelingen en ernstigeen

- Back-up van uw gegevens om gegevensverlies in het geval van aanvallen te voorkomen

- Ondersteuning bieden bij het nakomen van wet- en regelgeving betreffende databeveiliging

Met Securmanager hoeft u zich geen zorgen te maken over cyberaanvallen, u kunt op een veilige en zekere manier blijven opereren.

Conclusie

Securmanager is het ideale beveiligingsplatform voor bedrijven die op zoek zijn naar een allesomvattende beveiligingsoplossing. Het platform biedt intelligente toegangscontrole, activiteiten beveiliging, live monitoring en cybersecurity. Dit alles wordt ondersteund door de nieuwste technologieën en is eenvoudig te ondersteunen in uw bestaande bedrijfsinfrastructuur.

Als u op zoek bent naar een beveiligingsoplossing die uw bedrijf beschermt tegen de gevaren van alle hoeken, dan is Securmanager de juiste keuze. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen een veiliger, dankzij en winstgevender bedrijf te runnen.