Interim Office Oplossingen

Interim oplossingen kunnen complex zijn, want het is een situatie waarin u werkt met een bedrijf dat geen eigenaar of beheerder van de woning, maar is het kopen van de activa en ze te vervangen door één dat wel doet. Er zijn veel verschillende soorten van interim-oplossingen.

Interimkantoor

Je zou kunnen werken met een makelaar om diensten voor een snelle verkoop of afscherming bieden om uw krediet te verbeteren, om een ​​huis te herfinancieren mogelijk te maken, of omdat het eigen vermogen van de kredietverlener in het pand is laag en ze willen snel te verkopen om hun financiële risico's te minimaliseren. Ze kunnen ook activa die ze beschermen door het voorkomen van een afscherming. De uiteindelijke beslissing is aan u, de geldschieter, maar je zult een beter begrip van wat een geldschieter is op zoek naar als u doorgaat met de aanvraagprocedure.

Een voorbeeld van een tijdelijke oplossing is het hebben van een huurder-financiering van de bedrijfsactiviteiten op zoek naar huurders die willen verhuizen naar een woning en krijgen een lease. Het is niet eenvoudig om een ​​appartement of een huis te huren, dus sommige verhuurders liever verhuren eenheden om zeker te zijn dat ze een gestage stroom van huurders. De huurder-financiering makelaar of de verhuurder kunnen werken aan een lease-overeenkomst die werkt voor beide partijen.

Een ander type van "interim" is het hebben van een contract bedrijf overname het onderhoud van het pand, terwijl de-tenant financiering bedrijf beweegt in. De verhuurder kan nog steeds omgaan met de dag-tot-dag operaties van het gebouw, maar de huurder de financiering van het bedrijfsleven zal zich bezighouden met het onderhoud en de inrichting en de verkoop en reparatie. Het is zinvol om dit soort tussenoplossing gebruiken wanneer u bent klaar om te sluiten op een terrein.

Als de eigenaar is het werken met een "cash out" hypotheek te herfinancieren, dan is de tijdelijke oplossing is om een ​​geldschieter om de herfinanciering te financieren en het eigen vermogen uit de woning te krijgen. Dit wordt meestal behandeld als een cash-out herfinancieren die niet de toestemming van de eigenaar vereist.

Wanneer u werkt met een geldschieter van het eigen vermogen uit de woning te krijgen, de beste ding om te doen is om de geldschieter te praten voordat je dicht op het terrein. Zoek uit wat opties die ze bieden om uw geld te krijgen van het huis. Vele malen je kunt hebben het eigen vermogen verwijderd als de geldschieter instemt met een lening te accepteren tegen de eigenschap in plaats van een hypotheek. Dit soort lening is niet een beoordeling nodig, en het is gemakkelijker om goedgekeurd, dus het is een goede keuze.

De kredietgever kan instemmen met een hypotheek voor de aandelenmarkten te accepteren en krijgen het eigen vermogen uit de woning als een vorm van een lening. Je moet het voor de lening als onderpand. Dit soort lening werkt als een hypotheek en de geldschieter behoudt zich het recht om af te schermen als je de lening niet kan terugbetalen. Een geldschieter kan ook late betalingen, die ook kan leiden tot afscherming.

Wanneer u werkt met een geldschieter te herfinancieren, zal de primaire lening worden genoemd een secundaire lening. In de meeste gevallen wordt het gebruikt voor zakelijke doeleinden, zoals het nemen van een zakelijke lijn van het krediet, het handhaven van een creditcard-rekening, enz. Bovendien, als je om uit de schulden en het krijgen van een noodsituatie, is het soms best om een ​​secundaire lening te gebruiken in plaats van een tweede hypotheek.

In aanmerking te komen voor een tweede lening, moet de tweede lening worden beveiligd met ofwel hetzelfde onderpand of een lagere rente. Wanneer u de herfinanciering van de woning of de invoering van de eigen vermogen uit de woning, zorg ervoor dat u onderhandelen over uw rentevoet en met de kredietgever.

Wanneer u een tweede lening aan eigen vermogen uit de woning gezet gebruiken, zijn er bepaalde regels die in de plaats dat de kredietgever moet volgen. In het algemeen zal een geldschieter niet verkopen van een woning totdat alle pandrechten zijn volledig betaald. Daarom is het belangrijk om de woning goed onderhouden te houden en betalen geen achterstallige saldi.

Een reden voor herfinanciering van een huis is om het draaiende te houden, zelfs als de oorspronkelijke kredietverstrekker van het huis is afgeschermd. Vaak is dit een veel voorkomende gebeurtenis en de nieuwe geldschieter nodig heeft om deze informatie voordat de verkoop van het onroerend goed te leren kennen.

Omdat u zal worden in tijdelijke oplossing terwijl u werkt een nieuwe hypotheek goedgekeurd te krijgen, is het een goed idee om nauw samen te werken met de kredietgever. U moet weten wat ze van u nodig hebben voordat ze je het bedrijf zal geven.