Personeelsrecrutering

Met behulp van Interim-Personeel in de Werving van Personeel, Kunt U Geld Besparen

De werving van personeel kan een ingewikkeld proces zijn, vooral als de markt is dicht bij het einde van het jaar. Een goede manier om de 'zwarte gat' van de problemen te verslaan is om een ​​'interim'part-time' methode van het personeelsbestand te gebruiken. Zoals de naam al doet vermoeden, dit betekent dat je gebruik maakt van een tijdelijk personeel (bijvoorbeeld, een part-time consultant) totdat de markt is duidelijk.

Dit type van het personeelsbestand wordt meestal gebruikt door organisaties die behoefte om kosten te besparen. Hoewel sommige bedrijven tijdelijk personeel kunnen gebruiken voor een kortere periode van tijd, kan het zeer nuttig zijn om meer personeel in vaste dienst te houden tegen een kostprijs van hetzelfde bedrag dat je normaal zou betalen voor het vaste personeel.

Het is ook een goed idee om het tijdelijk personeel op korte termijn te houden. Je zult vaak krijgt een commissie op elk nieuw werk dat u doet. Maar dit betekent dat eventuele tijdelijke medewerkers u dienst doet zal veel goedkoper dan wanneer je moest een permanent personeel in de plaats te houden voor enkele maanden.

Het is een goed idee om de interim-personeel te houden totdat de markt verdwijnt. Dat komt omdat de markt voor bevroren blijven voor enkele maanden en je hoeft niet willen hebben om posities in de tussentijd in te vullen. Bovendien, als de interim-personeel dan zijn ervaren die u niet nodig om ze te lang te houden.

De markt zal zeer snel na de zomer klaar zijn terug te keren. Dus om geld te besparen bij het begin van de markt die je moet proberen te voorkomen dat het invullen van alle vacatures op de korte termijn. Dit betekent dat als je moet tijdelijk personeel te zetten op zijn plaats zijn er betere methoden voor het werken met hen zoals tijdelijke werkervaring.

Dit type van tijdelijk personeel zijn vaak part-time, maar de 'short-term' aard van hun rol betekent dat ze kunnen werken samen met full-time medewerkers gedurende vele maanden aan een stuk. Om deze reden kan een tijdelijke werkervaring een zeer effectieve manier van het personeelsbestand in tijdens de drukke periode.

Zodra de markt is neergestreken, moet u overwegen het vervangen van de tijdelijke medewerkers met vaste medewerkers die in uw organisatie. Zodra de posities zijn ingevuld, zal u niet langer nodig tijdelijke werkervaring aan het personeel ter beschikking te houden.

Het is vaak een goed idee om een ​​mix van tijdelijk en vast personeel in een korte termijn inhuren strategie. Dit zal u helpen de kosten te verlagen, zoals u zult alleen maar om posities in plaats van vervanging van ze uitbesteden.

A 'aanwerving op korte termijn' kan helpen een organisatie om kosten te besparen. Echter, om potentiële kostenstijgingen te voorkomen, kan een overgangsperiode werving nodig zijn tussen deze manier van personeelswerving.

Zoals met alle aspecten van het bedrijfsleven, in deze financiële tijden die u nodig heeft om kosten te besparen waar mogelijk. Zelfs als je kunt veroorloven om te betalen personeel meer is, is nog steeds het beste om te besparen op de aanwerving als het is een gebied waar bedrijven kosten moeten snijden.

Kortom, het gebruik van tijdelijk personeel als onderdeel van uw medewerkers recruitment strategie kan u geld besparen. Als je niet kan veroorloven om posities op de korte termijn te vervangen dan kan het een goed idee om deze manier van personeelsbezetting te gebruiken als tijdelijk alternatief voor de full-time medewerkers zijn.